VÆRKERGRUNDEN

VÆRKERGRUNDEN eksklusive ejerlejligheder med udsigt til alle verdenshjørner

VÆRKERGRUNDEn

VÆRKERGRUNDEN eksklusive ejerlejligheder med udsigt til alle verdenshjørner

LEJLIGHEDER MED PERSONLIGHED

På Værkergrunden er der sørget for de bedste rammer, hvor alt er klappet og klargjort for den enkelte boligkøber. Med tanken om at køberne selv skal kunne skabe og tilrettelægge sit eget hjem efter personlig stil. Her er åbnet op for muligheden for selv at kunne tage stilling til indretning og materialevalg.

Derfor kan du selv bestemme placering og indretning af køkken, indretning af bad/toilet samt soveværelse og om de ekstra gangarealer skal udnyttes til opbevaring eller et lækkert lille orangeri.

Værkergrunden ligger centralt placeret midt i Frederikshavn, med kort afstand til alt hvad du som ejer har brug for i dagligdagen. Her kan nævnes dagligvarerindkøb, hyggelige cafeer, biograf, butikker, skoler, plejehjem, daginstitutioner – for ikke at tale om havnen, skoven og de fantastiske strande.

PERSONLIGHED

Lad dig inspirere af de lejligheder der allerede er indrettet efter egen smag og personlig stil.

EJERLEJLIGHEDER MED EKSKLUSIV BELIGGENHED
Indret din lejlighed med personlig stil, materialevalg og æstetik.

De eksklusive ejerlejligheder er beliggende centralt i Frederikshavn, med en fantastisk panoramaudsigt over hav, by, skov og havn.  

”For os er det vigtigt at boligejerne føler sig hjemme i deres lejlighed. Derfor får de her muligheden for selv at indrette ejerlejlighederne helt efter egen smag og personlig stil.”

OPLEV EJERLEJLIGHEDERNE
For at kunne opleve ejerlejlighederne og de mange muligheder, tilbyder Værkergrunden en privat fremvisning, så man i ro og mag kan danne sig et indtryk af ejerlejlighedens mange muligheder. 

UDSIGTEN FRA LEJLIGEDERNE

 

 

 

 

 

 

 

– KONTAKT OS I DAG –

ØNSKER DU AT HØRE MERE OM DE NYE EJERLEJLIGHEDER

 

BOOK EN PRIVAT FREMVISNING

TRIGON EJENDOMME
kes@trigon.dk
Tlf: + 45 2048 0889

EJENDOMSMÆGLERFIRMAET 
CALUNDAN
mail@calundan.dk
Tlf: + 45 9843 4300